5 nejočekávanějších seriálů tohoto podzimu


Podzimní televizní sezóna je za rohem a mobilní aplikace TV Time, která se soustředí na vše okolo seriálů, analyzovala data od svých dvanácti milionů uživatelů a sestavila žebříček těch nejočekávanějších seriálů. V tomto seznamu najdeme přicházející seriály jako černou komedii „Maniac“ s Emmou Stone a Jonah Hillem nebo například adaptaci hororového filmu „The Purge“.

ad8

Toto je pět těch nejočekávanějších seriálů, podle průzkumu TV Time.

5. Mayans M.C.
(FX)

O co jde: Další kapitola ságy Kurta Suttera „Sons of Anarchy“ se odehrává ve světě po Jaxu Tellerovi. Ezekiel EZ Reyes (JD Pardo) se dostal z vězení a musí se postarat o to, aby prodal svou novou identitu ve městě, ve kterém byl jednou ze součástí zlaté mládeže.

ad9 - 320x100_1

Trailer:

 

4. Manifest
(NBC)

O co jde: Když let Montego Air 828 přistál po rutinním letu s několika turbulencemi, pasažérům se bezpochyby ulevilo. Za těch pár hodin, kdy byli ve vzduchu, však svět zestárl o 5 let. Jejich rodina, kamarádi a kolegové po dlouhém smutku vzdali naději na to, že své blízké ještě někdy uvidí. Teď každý z nich zažívá něco neuvěřitelného a dostává novou šanci na život.

Trailer:

 

3. The Purge
(USA)

O co jde: Během dvanáctihodinového časového úseku, kde je všechna kriminální činnost povolena (včetně vraždy), se skupina na první pohled nijak nepropojených osob sejde ve městě v nové Americe.

Trailer:

 

2. Maniac
(Netflix)

O co jde: Dva cizinci jsou součástí farmaceutického pokusu – každý ze svých vlastních důvodů. Ani jeden z jejich životů není takový, jaký si představovali. Z tohoto důvodu je myšlenka radikální farmaceutické léčby, která by dokázala jejich problémy napravit, silně přitahuje.

Trailer:

 

1. You
(Netflix)

O co jde: Penn Badgley v hlavní roli představí šílený příběh o lásce 21. století, ve kterém zjišťuje, co jsou lidé schopní udělat pro lásku. Odpověď na to najde manažer knihkupectví, když se setká s aspirující spisovatelkou. Pro lásku je schopen udělat cokoli.

Trailer:

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
3 shares

adform


Zavřít reklamu