Všechno, co zatím víme o premiéře filmu Ledové království 2 (Frozen 2)


Ledové království se stalo světovou senzací, potom co přišlo do kin v roce 2013. Příběh dvou sester bojujících se zimou zaujal nejen děti, ale i jejich rodiče a dospělé na celém světě. Od doby, kdy film vstoupil do kin, jsme se už dočkali krátkého navazujícího příběhu o Olafovi v období Vánoc nebo broadwayského muzikálu, který byl nominován na prestižní divadelní cenu Tony.

ad8

Přestože byl film velkým úspěchem, nedočkali jsme se hned pokračování. Přesně to trvalo dva roky, než byl vůbec druhý díl oznámen. Je v plánu, že pokračování vstoupí do kin v listopadu roku 2019. Fanoušci se snaží najít sebemenší známky toho, co se bude v očekávaném pokračování dít. Disney se snaží vše udržet v tajnosti, přesto existuje pár věcí, které o Ledovém království 2 už víme.

Oblíbená parta se vrací v plné síle

ad9 - 320x100_1
(Disney.com)

Návrat Anny, Elsy, Kristoffa, a Olafa byl už oficiálně potvrzen herci, kteří jim v originále propůjčují své hlasy. Oficiální návrat Kristoffova soba Svena ještě nebyl potvrzen, ale není pochyb, že se na něj můžeme v novém filmu těšit.

Režie zůstává stejná

(Disney.com)

Úspěch prvního Ledového království, díky kterému film vyhrál Oscara a Zlatý glóbus za nejlepší animovaný film a vydělal 1,2 miliardy dolarů v prodeji lístků, může být z velké části bezpochyby přiřazen výborné režii Chrise Bucka a  Jennifer Lee, díky kterým byl film něčím víc, než jen hudební pohádkou.

Mohla by si Elsa najít přítelkyni?

(Disney.com)

Jedním z nejpopulárnějších aspektů Ledového království byl fakt, že se tvůrci rozhodli odstoupit od tradičního příběhu lásky a místo toho se zaměřili na lásku mezi dvěma sestrami. Někteří fanoušci přemýšlí nad tím, zda by Disney nemohlo přinést do nového dílu další novinku. Tím by bylo to, že by Elsa našla lásku v ženě. Jennifer Lee prozradila serveru The Huffinton Post, že i o tom vedli sáhodlouhé diskuze, čímž potěšila spousty fanoušků.

Dozvíme se víc o Anně i Else

(Disney.com)

Anna i Elsa byly už v prvním díle dostatečně rozvinuté postavy, v dalším díle je však poznáme ještě mnohem víc. Jennifer Lee se v přípravě na broadwayský muzikál radila s psycholožkou, která jí pomohla dozvědět se o postavách mnohem víc. Lee byla překvapena, jak lehké bylo rozpoznat problémy Elsy od Anny. Hlubší pohled do charakteru obou sester se nejspíš také dostane do textů písní.

Poznáme jejich rodiče

(Disney.com)

Existuje spousta různých způsobů, kterými bychom mohli poznat rodiče princezen víc, než tomu bylo v prvním díle. Zajímavé by bylo dozvědět se, proč se ve finále rozhodli oddělit Elsu v dětství od Anny, což způsobilo trhliny v jejich vztahu.

Některé teorie se točí kolem toho, že by jejich rodiče vlastně vůbec nemuseli být mrtví a mohli by se vrátit domů. Přestože se pravděpodobně pouze dozvíme víc o jejich povahách skrze vzpomínky Anny a Elsy, mohli bychom se dočkat i jejich návratu.

Zábavná stránka Elsy vyjde na povrch

(Disney.com)

Na konci prvního dílu můžeme vidět, že se Elsa začíná uvolňovat a to bude pokračovat i v druhém díle. Tvůrci se těší na to, že ukážou zábavnou stránku té vážnější ze sester.

Uvidíme nové postavy

(Disney.com)

Není překvapením, že se v novém filmu dočkáme doposud nepředstavených postav. Podle tvůrců to budou postavy, do kterých se hned zamilujeme.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
50 shares

adform


Zavřít reklamu