Časopis Rolling Stone vydal temný článek o životě herce Johnnyho Deppa a my vám z něj přinášíme to nejzajímavější


Podle nového profilu tohoto oblíbeného herce vyšlo na povrch, že každý měsíc utratí až 2 miliony dolarů, což je pouze jedním z množství problémů, které má.

ad8

Podle časopisu je téměř všechno z jeho 650 milionu dolarů pryč.

(Gettyimages.com)

Depp se soudí s bývalým obchodním partnerem Joelem Mandelem a jeho bratrem Robertem za nedbalost, porušení daňových povinností a podvod. Podle článku začaly Deppovy problémy s penězi přibližně před deseti lety a vrcholí právě zmíněným soudním sporem.

ad9 - 320x100_1

Za co Johnny tolik utrácí? Podle TMG (The Management Group), kterou vlastní bratři Mandelovi jde o následující:

(Gettyimages.com)

Depp podle nich utratil 75 milionů dolarů za více než deset rezidencí, 3 miliony dolarů za výstřel popela jeho zesnulého přítele Huntera S. Thompsona z kanónu nebo například 7 000 dolarů za koupi gauče, který byl použit při natáčení reality show Keeping Up With the Kardashians pro jeho dceru. Dále také podle nich utrácí až 200 000 dolarů měsíčně za soukromé lety nebo umělecká díla, kterých vlastní kolem dvou stovek.

Přestože je jeho utrácení velice intenzivní, Depp trvá na tom, že TMG nemá správná čísla. Mimo jiné řekl v rozhovoru, že za vystřelení přítelových ostatků do nebe nedal 3, nýbrž 5 milionů dolarů.

(Gettyimages.com)

Další částky se podle TMG vyšplhaly na až 30 000 dolarů měsíčně za víno, což je podle Deppa urážející, jelikož prý utrácí mnohem víc.

V jednom ze svých výlevů řekl, že byl přesvědčen o tom, že LSD může zjednodušit zajetí Osamy bin Ladina.

(Gettyimages.com)

Mimo jiné mluví Depp v rozhovoru o Metakvalonu, což je silně návyková droga a o tom, jak její popularita klesá.

Podotkl, že se droga vyrábí z trošky arseniku nebo strychninu, což napomáhá rychlému nástupu účinků. Prý dokonce jednou pod vlivem této drogy požádal vyhazovače v klubu, aby ho udeřil do obličeje, a to jen tak pro zábavu. Účinky drogy se podle něj projevovaly tak, že se chtěl pořád usmívat a mít se dobře s kamarády, prát se nebo souložit.

Podle soudního sporu s TMG, měl Depp najatého zvukového inženýra, který mu předříkával scénáře při natáčení filmů. Depp toto časopisu nevyvrátil a řekl, že mu to dovolovalo hrát očima.

Depp se ani jednou v rozhovoru nezmínil o své bývalé manželce Amber Heard kvůli dohodě o mlčenlivosti, kterou oba podepsali. Přesto si však autor článku všiml, že tetování na Deppových prstech, kde dříve bylo slovo „slim“ (štíhlá), spojené s Amber, bylo změněno na „scum“ (špína).

(Gettyimages.com)

Manželství této dvojice skončilo rozvodem potom, co Amber zveřejnila fotky, kde měla tělo pokryté modřinami a obvinila Deppa, že po ní hodil jeho mobil. Dále ho také obvinila ze zneužívání drog a alkoholu. Nakonec ale veškerá obvinění stáhla a později oba zveřejnili oznámení, že jejich vztah byl příliš vášnivý a občas také výbušný, ale nikdy ani jeden z nich nechtěl úmyslně fyzicky ani psychicky ublížit tomu druhému.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu