Emilia Clarke přiznala, že poslední scéna její postavy Daenearys Targaryen v seriálu Game of Thrones mnohé negativně překvapí


(Instagram.com)

Přestože se momentálně herečka Emilia Clarke účastní rozhovorů ohledně její aktuální role ve filmu Solo: A Star Wars Story, nebrání jí to mluvit o poslední sérii oblíbeného seriálu Game of Thrones. Přece jen se Emilia dostala do povědomí většiny lidí právě díky roli Daenerys Targaryen, ve které září už několik let. Nikdo – ani Emilia – není připraven se rozloučit s oblíbenou Khaleesi.

ad8
(Instagram.com)

V rozhovoru pro Vanity Fair prozradila, co mohou fanoušci očekávat od její postavy v posledním dílu Game of Thrones. „Zatřáslo to se mnou“, přiznala Clarke. „Představa, že tohle bude právě to, co zůstane fanouškům jako poslední vzpomínka na Daenerys, je příšerná.“

(Instagram.com)

Co dalšího můžeme od Khaleesi čekat? Emilia samozřejmě o moc víc prozradit nemohla, ale zmínila, že se Daenerys konečně setká se svými sestrami z rodu Starků a také že se může divákům zdát poněkud „zvláštní“. Přiznala také, že při natáčení poslední scény musela dělat spoustu divných věcí, které ale nemůže specifikovat.

ad9 - 320x100_1

Bohužel teď musíme čekat až do roku 2019, abychom se dozvěděli, o čem Emilia mluví. Přesto doufáme, že se nějaké další informace dostanou na povrch dříve.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
69 shares

adform


Zavřít reklamu