Trailer k novým Fantastickým zvířatům vás přenese zpět do Bradavic


(Instagram.com)

Warner Bros přišel s novým prvním oficiálním trailerem k filmu Fantastická zvířata 2: Grindelwaldovy zločiny. Film se bude týkat počátečních okolností, které předcházely epickému střetu mezi Grindelwaldem a Brumbálem, jenž navždy změnil svět Harryho Pottera.

ad8

Děj Fantastických zvířat 2 se bude odehrávat po událostech z prvního dílu a tentokrát se přenese z New Yorku do Paříže. Nebudou chybět ani Bradavice, kde bude mladý Albus Brumbál (Jude Law) přesvědčovat svého bývalého studenta Mloka Scammandera (Eddie Redmayne), aby mu pomohl vypátrat zlého Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Ten uprchl z vazby Magického kongresu Spojených států amerických, aby vytvořil armádu čistokrevných čarodějů, kteří budou mít za úkol navždy porazit svět mudlů. Skalní fanoušci Harryho Pottera vědí, že se jedná o počátek souboje dvou nejmocnějších čarodějů všech dob, bývalých přátel Brumbála a Grindelwalda.

(Instagram.com)

Režie se ujal opět David Yates, který již pošesté přenáší na filmové plátno příběhy z kouzelnického světa J.K. Rowlingové. Kromě Fantastických zvířat pracoval také na posledních čtyřech filmech Harryho Pottera (Harry Potter a Fénixův řád, Harry Potter a Princ dvojí krve a Harry Potter a Relikvie smrti, část 1 i 2).

ad9 - 320x100_1

Ve Fantastických zvířatech 2: Grindelwaldovy zločiny se kromě Judea Lawa jako Brumbála, Johnnyho Deppa jako Grindelwalda a Eddieho Redmaynea jako Mloka Scammandera představí ještě Katherine Waterson, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, Carmen Ejogo nebo Jessica Williams.

Film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny vstoupí do kin 16. listopadu 2018.

Trailer:

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu