Jak by vypadal film Přátelé? Falešný trailer ovládl internet


(Instagram.com)

Fanoušky seriálu Přátelé na chvíli zachvátila naděje, že by se mohli dočkat dlouho žádaného filmu, který by navazoval na příběhy oblíbené party ze seriálu Přátelé. Může za to nový falešný trailer.

ad8

Video je sestříhané ze záběrů, na kterých jsou zachyceni jednotliví herci ze seriálu Přátelé, ale nejedná se o reálné scény z údajně připravovaného filmu. Trailer má ukazovat, jak by vypadaly osudy Rachel (Jennifer Aniston), Phoebe (Lisa Kudrow), Joeyho (Matt LeBlanc), Chandlera (Matthew Perry) Rosse (David Schwimmer) a Moniky (Courtney Cox) od jejich setkání v 90. letech.

Tří minutové video, nazvané „The One With The Reunion“ mělo na YouTube během několika dní přes 5 milionů zhlédnutí. Podle jeho tvůrců zachycuje několik let od doby, co jsme se s partou přátel rozloučili v poslední sérii seriálu. Rossovy děti Ben a Ema vyrostly, Mike a Phoebe se potýkají s manželskými problémy, Monika a Chandler se rozvádějí, Joey je stále sám a Ross a Rachel procházejí těžkým obdobím.

ad9 - 320x100_1

Fámy o comebacku Přátel ve filmové podobě se neustále vracejí od roku 2004, kdy seriál skončil. Před dvěma lety ale představitelka Moniky, Courtney Cox, informace o návratu Přátel vyvrátila, když prohlásila: „To se prostě nestane“. Kdykoli se prý o možném filmu Přátel hovoří, vždy se najde někdo z hlavních představitelů, kdo s jeho vznikem nesouhlasí.

Přáli byste si film Přátelé?

Trailer:

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
83 shares

adform


Zavřít reklamu