Nový seriál Netflixu „The Haunting of Hill House“ byl nazván nejlepším hororovým seriálem vůbec


(Netflix)

Nová hororová série z dílny Netflixu „The Haunting of Hill House“ bude poprvé odvysílána 12. 10. 2018. Někteří kritici už ale měli možnost ji vidět a nepřestávají ji chválit.

ad8

Netflix popisuje seriál, který je inspirován stejnojmennou novelou z 50. let jako „kombinace minulosti a současnosti, kde nefunkční rodina čelí svým vzpomínkám na starý dům a děsivým událostem, které je z něj vyhnali.“ Fanoušci by ale neměli očekávat přímou adaptaci knihy.

Těšit se můžeme na deset epizod, které natočil Mike Flanagan. Ten se proslavil hororovými filmy jako „Hush,“ „Before I Wake“ nebo „Ouija: Origins of Evil.“ V hlavní roli se objeví Carla Gugino. Na Rotten Tomatoes měl seriál ve středu 100% hodnocení kritiků. Přestože je hodnocení průměrem pouze sedmi kritiků, jedná se bezpochyby o úspěšný start.

ad9 - 320x100_1

Podle reportéra GQ Toma Phillipa se jedná o první skvělou hororovou TV show. Je podle něj lepší než seriály „Black Mirror“ nebo „American Horror Story.“ Jedinou opakující se kritikou je fakt, že děj se rozvíjí pomalu.

Podívejte se na trailer :

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
3 shares

adform


Zavřít reklamu