Internet pobláznily tyto luxusní lázně pro koně


(Instagram.com)

Ano, čtete správně. Když udeřila nedávná vlna horka, trenérka koní Emma Massingale z Anglie se rozhodla, že nastal správný čas rozmazlit své koně.

ad8
(Instagram.com)

Připravila proto na své zahradě improvizované lázně a dopřála svým dvěma koňům obličejové masky (samozřejmě s okurkou na očích), masáže horkými kameny, pedikúru, foukanou hřívy a vířivku.

(Instagram.com)

Massingale se rozhodla naplno využít extrémně horký den, ve kterém nebylo možné trénovat. Ernie a Albert si zasloužili mimo jiné bahenní masky, protože jednou z jejich zálib je válet se v bahně.

ad9 - 320x100_1

Albert i Ernie si tento den evidentně užili a video, které Emma nahrála na Facebook se stalo virálním s více než 2,3 miliony shlédnutí a 7 000 komentáři.

Spa Day with Albert and Ernie!

The ponies have been nagging me for ages to have a Spa Day! (Best with the sound on!) NAF Mole Valley Farmers Equestrian Mole Valley Farmers Horseware @Dengie Horse Feeds Cavallo Hoof Boots Ariat Europe

Zveřejnil(a) Emma Massingale dne Pátek 29. červen 2018

Emma je trenérkou problematických koní a vyvinula vlastní jazyk pro komunikaci s nimi. Podle ní je každá chvíle, kterou stráví s koni tím, že dělají něco zábavného, silně nápomocná. Celé je to o tom, aby si se zvířaty prohlubovala vztah a lázeňský den byl bezpochyby jednou z těchto příležitostí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu